Уникатно деби за Хенес деветти – Прв меч за новиот јарец на Келн пред 50 илјади гледачи

„Рајн енерџи парк“ вечерва ќе понуди спектакуларна атмосфера, а гледачите и претежно симпатизери на Келн ќе имаат можност да го видат новиот миленик и маскота на клубот.

Слични вести...