Уплатата ја множите со 40 само со Квотите на денот на Sport Life (Фото)

Пет натпревари од репрезентативните настапи се дел од понудата со Квотите на денот на Sport Life. Вкупната квота на петте предлози е рамно 40, додека поединечно квотите се движат помеѓу 1.90 и 2.40.

Грција е голем фаворит за победа над селекцијата на Малта, па доколку тоа се случи во меч на којшто ќе бидат постигнати помеѓу три и шест гола, квотата од 1.90 ќе биде добитна.

Понудената квота од 2.40 за мечот помеѓу Молдавија и Украина ќе биде добитна само доколку домашната екипа не успее да победи, но и ако двете мрежи се затресат.

Репрезентацијата на Португалија е голем фаворит против Ирска, па доколку има водство на полувремето и на крајот победи, но и ако бидат постигнати помеѓу два и шест гола, квотата од 2.10 ќе биде добитна.

Во мечот на репрезентациите кои нема да настапат на Европското првенство, Северна Ирска е голем фаворит против Андора. Квотата од 1.90 ќе биде добитна само ако домашните победат, но и ако има барем по еден гол во двете полувремиња.

Ефикасен фудбал се очекува на пријателскиот натпревар помеѓу Чиле и Парагвај. Квотата од 2.20 ќе биде добитна само ако во двете полувремиња бидат постигнати помеѓу еден и три гола.

- Оглас -

Најнови вести