Ваква чудна промоција не сте виделе, одбраа хорор-тема за да го претстават новото засилување (Видео)

Фудбалскиот клуб Ханои од Виетнам одбра чуден начин за промоција на новото засилување Јосип Иванчиќ од Хрватска.

Првиот клуб кој стана комплетно професионален во Виетнам со хорор-тема го презентираше доаѓањето на 30-годишниот напаѓач.

Hanoi FC introduced their new player, Josip Ivančić using horror theme from soccer

Иванчиќ е 30-годишен фудбалер кој смени дури 13 клубови, а во Ханои пристигна од малезискиот клуб Сабах.

- Оглас -

Најнови вести