Вакви квоти за победи на Аталанта, Динамо, ПАОК, АЕК, Германија, има само на едно место (Фото)

Во Супер типот на Sport Life има богата мешавина од повеќе спортови и квоти, а меѓу зголемените квоти, се извојува онаа за победа на Аталанта на гостувањето кај Торино. Само тука може да најдете квота од 2.61 за победа за тимот од Бергамо.

Сумата на потенцијалната добивка на понеделничките тикети може да ја зголемите и со уште многу мечеви на коишто има големи фаворити и квотите се под 2.00. Кај фудбалските мечеви изборот на зголемени квоти е побогат, привлечни се и оние комбинации во кои се вклучени голови и микс од конечен тип со број на голови.

- Оглас -

Најнови вести