Ван Дајк: Еден ќе ја земе Златната топка, но тоа не значи дека другите се „лузери“

Вечерва ќе се знае добитникот на престижната награда која ја доделува „Франс фудбал“, но според одредени медиуми, победникот веќе е познат.

Слични вести...