Ванеса Брајант со емотивно простување од Коби и малата Џиџи (Видео)

„Господ знае дека тие не можеа да бидат на земјава еден без друг“, рече, меѓу другото, жената на трагично загинатата НБА-ѕвезда.

Слични вести...