Варди го памти времето во пониските лиги и дуелите со дебелите стопери

Еден од најдобрите напаѓачи во Премиер лигата не го заборава времето кога играше за клубови од пониските лиги и вели дека тие настапи му ја вратиле вербата и љубовта кон фудбалската игра.

Слични вести...