Вест хем – Сити ќе ја има во кино, ама навивачите не смее да одат на стадион

Тренерот на Чеканите, Дејвид Мојс се чуди зошто во Англија уште не дозволуваат гледачи на трибините, а сепак има групирања

Слични вести...