Вестбрук, Леброн, Кармело, Дејвис, Хауард, дали Лејкерс со ваков состав ќе ја освои титулата?

Ова пред десетина години би било „дрим-тим“, а сега собир на ветерани кои ќе се обидат да го симнат Милвоки од тронот.

Слични вести...