Видеолотарија во септември на играчите им исплати сензационални 50 милиони денари

Фантастична сума од  49.905.884,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кај играчите  за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ. Во септември двајца играчи освоија СУПЕР МИЛИОНЕР, 13 се радуваа на МИЛИОНЕР, а 2046 добитници освоија МИНИ ЏЕКПОТ.

Секој месец е милионски за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија. Септември донесе радост кај многу играчи на виделотариските терминали. Овој месец двапати донесовме радост со најголемата добивка на овие простори, најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Тие заедно поделија 21.797.277,00 денари, од кои првиот беше вреден 11.343.368,00 денари,  освоен во Моцарт Чаир на 08.09.2022. Вториот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 10.453.909,00 денари го освои играч во Спортлаиф Нов Дојран на 21.09.2022.

Покрај овие добивки, имавме 13 добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, кои заедно поделија 18.971.352,00 денари.

 

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, СЕПТЕМВРИ 2022

 

ДАТУМЛОКАЦИЈА
02.09.2022Златна Копачка Радишани
05.09.2022Банана Кик Радиовце
07.09.2022Вамико Бет Струмица
10.09.2022Моцарт Зелен Пазар Скопје
12.09.2022Спортлајф Гевгелија
14.09.2022Банана Кик  Градец
16.09.2022Спортлаиф Струмица
18.09.2022Моцарт  Прилеп
20.09.2022Моцарт Тетово
23.09.2022Моцарт Скопје
26.09.2022Спортлаиф Штип
28.09.2022Спорлаиф Битола
30.09.2022Спорлаиф Тетово

 Во септември дури 2046 играчи освоија МИНИ ЏЕКПОТ, делејќи ја збирната добитна сумата од 9.137.255,00 денари.

На почетокот на октомври заедно со играчите, повторно се радуваме на добивките.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

  • Ознаки
  • VLT
- Оглас -

Најнови вести