Во Бањалука ќе се играат само три кола, вечното македонско дерби ќе го чека третиот балон во АБА 2

Во Бањалука ќе се играат петтото, шесттото и седмото коло од втората Јадранска лига, па мечот од осмата рунда меѓу Работнички и МЗТ Скопје ќе се игра на друго место што допрва треба да се одреди.

Слични вести...