Во блиското минато овие две екипи од Мароко играат само на еден резултат

Натпреварите од мароканската лига се едни од најпредизвикувачките за играчите во Sport Life, пред сè, благодарение на високите квоти за голови.

Таква е и средбата меѓу Дива ел Џадида и Чабаб Мохамедија (21:30 часот) во рамките од треттото коло од Ботола лигата.

Но, интересно е тоа што кога се играло на „Стад ел Абди“ во блиското минато, односно во последните две години, конечниот исход бил 0:0.

За да биде така и вечерва, квотата во Sport Life изнесува 5.50, додека за „чист икс“ ќе добиете коефициент 2.60.

 

- Оглас -

Најнови вести