Во фан-зоната во украинскиот Лвов за секој гол на Белгија над Русија, ќе се дели бесплатно пиво

Украинците ќе навиваат против своите соседи, со кои имаат политички проблеми.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *