Во продажба се билетите за историскиот меч меѓу Македонија и Косово – Еден тикет за едно лице, цените се 300 и 400 денари

Влезниците ќе бидат персонализирани и ќе можат да се купат само со приложување документ за лична идентификација.

Слични вести...