Во Супер типот, сите мечеви се „сигурици“, треба да одберете една

Интересна е денешната понуда во Супер типот на Sport Life. На 15 од понудените 16 меча, основните коефициенти се движат меѓу 1.38 до 1.81. Тоа значи дека се работи за квоти кои треба да бидат сигурни за добитна комбинација.

Тенисот доминира во понудата, но, секако, тука се и фудбалските мечеви, како и финалето од кошаркарскиот плејоф во Франција меѓу Монако и Асвел. Вам ви останува да го одберете вашиот фаворит.

- Оглас -

Најнови вести