Вреди да се проба: Сите меѓусебни средби на овие две екипи од Бугарија се ГГ&3+

Ден по возбудливиот викенд кој е зад нас полека но сигурно се фокусираме кон средбите од Лигата на шампионите.

Но, денеска исто така има возбудливи средби за обложувачите, а една таква ни доаѓа од соседството.

Од 16:30 часот се среќаваат Септември Софија и Черно Море, а интересно е тоа што сите меѓусебни средби завршувале најмалку ГГ&3+. Во периодот од 2016 до 2018 година овие екипи се сретнале седум пати, а играат во просек од 3,8 гола.

За да биде и денеска ГГ&3+, квотата во Sport Life е 2.23, додека за похрабрите, тука е и ГГ&4+, каде што коефициентот изнесува 3.55.

- Оглас -

Најнови вести