Врела крв македонска што знае да ја покори Европа – Хуманитарен тикет со летечкиот Игор Иџе Стефановски

Минатиот викенд прв ја мина целта во Валелунга, има победи и на легендарните патеки во Монца, Имола и Золдер, но вели дека е најтешко да се биде прв на патеката на смртта во Нирнбургринг.

Слични вести...