За да не се слави падот на сопственикот – Њукасл и Ливерпул ќе ја затворат сезоната на неутрален терен

Причината е интересна, а полицијата даде препорака Чавките да го пречекаат веројатниот шампион што подалеку од „Сент Џејмс парк“.

Слични вести...