За една недела нови 8 милиони денари кај играчите на Видеолотарија

МИЛИОНЕР  И МИНИ ЏЕКПОТ добивките на Видеолотарија Касинос Австрија донесоа 8.087.356,00 денари за една недела на сметките на среќните играчи.

Измина уште една супер среќна недела  од септември, полна со многу добивки кои овозможија кај играчите на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА да легнат вкупно 8.087,356,00 денари.

Сигналот за  МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ оваа недела алармираше за среќа дури четири пати:

 

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ
ДАТУМЛОКАЦИЈАИЗНОС
12.09.2022Спортлајф Гевгелија1.551. 496,00 денари
14.09.2022Банана Кик, Градец1.430.916,00 денари
16.09.2022Спортлајф Струмица1.487.719,00 денари
18.09.2022Моцарт, Прилеп1.381.291,00 денари

Забавата со видеолотариските игри на среќа на Видеолотарија Касинос Австрија ја почувствуваа и други играчи, кои благодарение на МИНИ ЏЕКПОТ добивките поделија вкупно 2.235.934,00 денари.

Видеолотарија и во иднина ќе продолжи да ги радува и да ги раскажува среќните приказни на нашите добитници. Следете ја светлечката реклама на VLT и играјте одговорно со најдобрите!

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдогворно #VLTmk #VLT

  • Ознаки
  • VLT
- Оглас -

Најнови вести