Зјелински-Левандовски е главната оска на моќната Полска

Нашиот денешен ривал има извонреден состав со широк спектар на екстра квалитетни играчи, но главната ролја им ја игра дуото напаѓачи од Баерн и од Наполи.

Слични вести...