Зголемени квоти за мерак и сечиј вкус, во понудата повеќе спортови (Фото)

Денешната Супер тип понуда на Sport Life е стандардна со 16 натпревари, а интересно е дека од зголемените квоти за конечен тип за победа на фаворитите ниту една не е поголема од 2.00, што укажува на голем број добитни квоти во најава.

Има фудбал, кошарка, ракомет, хокеј, па обложувачите имаат избор за што ќе се определат како џокер за зголемување на можната добивка на тикетите. За шесте фудбалски мечеви, одлични примамливи квоти има и за уште четири други игри освен за конечен тип и победа на тимот кој е фаворит.

- Оглас -

Најнови вести