Зголемените квоти во Супер типот на Sport Life носат екстра добивка за тие што одат на „сигурно“

Ако верувате во победа на Јувентус, на Манчестер сити, или дека Шалке ќе загуби, Супер типот ви нуди идеална можност.

Слични вести...