Жените на фудбалерите на Ростов, со „сочна честитка“ за победата на Сочи од 10-1 (Фото)

Сопругите на заразените играчи од првиот тим, му покажаа среден прст на составот кој покажуваше сила врз јуниорите од Ростов.

Слични вести...