Жешка сабота со највисоките квоти во Македонија, само во Sport Life (Фото)

Викенд квотите во Sport Life за денес нудат 15 натпревари со најголеми квоти во Македонија.

Квотите кои се означени со портокалова боја се најголемите во Македонија и секако може да се комбинираат помеѓу себе. Игрите се разновидни, конечен тип, игри на голови, но и комбинации.

Застапени се сите позначајни натпревари од најквалитетните европски лиги.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

- Оглас -

Најнови вести