Жешки Викенд квоти во Sport Life, тука се сите фаворити (Фото)

Денешната фудбалска понуда е богата, а 12 натпревари се одбрани во топ-понудата на Sport Life како Викенд квоти, од кои некои се најголеми во Македонија.

Има повеќе од 60 различни варијанти за игра, а на ниту еден меч нема помалку од три различни комбинации за обложување што е одличен избор.

Сите натпревари можат да се играат на ист тикет, но најмногу со трознак, а секако можат и да се комбинираат со сите останати игри во понудата од билтенот и дневниот додаток на Sport Life.

Изборот е голем, има шаренило од квоти, за сечиј вкус, па ваше е само да направите добра добитна стратегија со тикетите уплатени во Sport Life.

- Оглас -

Најнови вести