Ѕвездата на Барселона на 31 година научи да вози, веќе не чека татко му да го однесе на тренинг (Видео)

Иако одамна е полнолетен, шпанскиот репрезентативец дури сега реши да положи возачки испит и сам да оди на тренинг.

Слични вести...