Аморим може да се фали како Ибрахимовиќ: Да дојдеше порано, Спортинг ќе биеше битка за титула

Под команда на новиот тренер, Стефан Ристовски и соиграчите немаат пораз и имаат најдобар бодовен ефект во пост-корона кризата

Слични вести...