Ќе реагираат ли ФИФА и УЕФА? Фудбалерите почнаа да потпишуваат договори со фирми

Алжирецот Ишак Бусуф, или како што го нарекуваат новиот Марез потпиша петгодишен договор со Сити фудбал груп и веднаш е префрлен во белгиски Кортријк е

Слични вести...