Кавадарчани на викенд-журка со Sport Life – шанса за грепки со супер награди

Денеска на булевар „Моша Пијаде“, утре на улица „Илинденска“, ќе има промоции и награди, почнувајќи точно напладне, па сè до 16 часот.

Слични вести...