Климовски: Забраните се штетни, државата би останала без сериозни приходи

Губење приходи за државата и губење работни места на луѓето се негативните ефекти од затворање на приредувачите на игри на среќа.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *