Кога сака да биде, ќе дадат голови во 91-ва и во 94-та минута за добивки од над 200.000 денари

За да има добивка, потребно е знаење, но и среќа како на обожувачите во Тетово и Кавадарци.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *