Мечот Аталанта – Валенсија во Милано е „највиновен“ што Бергамо се претвора во „Град на мртовци“?

Во градот во кој точно пред еден месец еуфорично се славеше фудбалската победа, сега е најзагрозениот град од Коронавирусот во цел свет.

Слични вести...