Милнер е апсолутен хит на социјалните мрежи: Ова е неговиот „најдобар состав“ во изолација (видео)

Фудбалерот на Ливерпул води онлајн дневник како му поминуваат деновите во самоизолација, а новото видео ќе ве насмее во овие тешки моменти.

Слични вести...