Морбидни сцени во Ливорно: На терен ги погребаа директорите и се заканија: Ќе платите! (вознемирувачко фото)

Некогашниот калчолигаш тоне во ниските лиги во Италија, навивачите посочија кој е главниот виновник.

Слични вести...