Одлични квоти на денот во Sport Life прават вкупна квота од 12,4

Трите фудбалски натпревари кои се најдоа во денешната стандардната содржина на Sport Life во Квоти на денот се микс од англиски, турски и португалски натпревари со одличен вкупен коефициент од 12,42.

Првиот меч е Анталијаспор – Гиресунспор, а предлог е да одиграте дека ќе има барем три гола на мечот, од кои најмалку еден гол ќе падне во првото полувреме. За оваа игра, квотата е 2.30.

За играта 1 & 2-5, за мечот Кристал палас – Норвич, во Sport Life имате квота на денот од 2.25.

Третиот предлог во Квоти на денот е да одиграте Х2&ГГ со коефициент 2.40 за дуелот на Тондела и Жил Висенте од португалската лига.

Сите три меча може да се одиграат на ист тикет или да се комбинираат со сите останати игри во билтенот и дневниот додаток на Sport Life.

- Оглас -

Најнови вести