Охриѓанец за добро утро дозна дека е побогат за 227 илјади денари

Меч кој заврши околу 6.30 наутро, на еден прогнозер кој уплатил тикет во Охрид му донесе голема заработка со речиси минимална уплата, а во Радовиш играч погодил едно огромно ракометно олимписко изненадување.

Слични вести...