Планирате да гледате меч на Унион Берлин? Подгответе си тест за Ковид-19, да биде негативен и не постар од 24 часа

Раководството на клубот најави оригинална процедура за сите посетители на Кепеник, а ќе мора да се има негативен тест на Коронавирус не постар од 24 часа за да се влезе на Форестер

Слични вести...