Позитивна најава: Со публика на трибини во групите од ЛШ и ЛЕ

Клубовите кои ќе обезбедат учество во групната фаза од двете меѓународни натпреварувања ќе можат да ги отворат стадионите за ограничен број гледачи.

Слични вести...