Премиерлигата како Серија А, нема да продолжи пред 1. јуни

Британски „Телеграф“ објави дека се размислува за план најквалитетната англиска фудбалска лига да продолжи од стартот на јуни и да се доигра во рок од шест седмици

Слични вести...