Против домаќинот секогаш е тешко – Може ли Македонија да го изненади Египет?

Разочарувањето по исклучително лошата игра на премиерата на Мундијалот против Шведска треба брзо да се заборави и денеска да се одигра многу подобро против Фараоните

Слични вести...