Сега е шанса да одиграте на нашите: Вртоглаво расте коефициентот за победа на Македонија

Како се доближува почетокот на дуелот Македонија – Црна Гора, така расте квотата за победа на нашата репрезентација.

Вчера кога се појавија квотите, триумф на Македонија се вреднуваше со коефициент 1.35, а тој сега веќе е пораснат и за „кец“, коефициентот е дури 1.70.

Некако нагло се зголемуваат шансите дека Црна Гора може да изненади, но ако верувате во можностите на нашите момци сега е вистински момент да се обложите на „кец“.

- Оглас -

Најнови вести