Серена ја најде тактиката: Почна да вришти и ја уплаши руската убавица, па Американката доби 12 од последните 13 гема (Видео)

Американската тенисерка го загуби првиот сет, а потоа со еден потег го „сврте“ мечот во своја корист

Слични вести...