Што му се случува на лидерот? Морбидели победи, Квартараро повеќе паѓаше, отколку што возеше во Мизано

Првопласираниот во Мото ГП двапати падна на трката за големата награда на Сан Марино и го загуби врвот во Генералниот пласман

Слични вести...