Скапо го плати дивеењето – Виртус му врачи отказ на Ѓорѓевиќ

Недоличното однесување покрај аут-линијата беше доволна причина за управата да го избрка српскиот стратег, и покрај тоа што екипата има перфектен учинок во Еврокупот

Слични вести...