Замина на позајмица само два и пол месеци пред трагедијата на Шапекоенсе, сега ќе биде главен адут на Рига против Шкендија (Фото)

На 13 септември во 2016 година беше позајмен во Бахија, само 75 дена подоцна се случи падот на авионот, а потоа се врати во клубот за да помогне, гест што вечно ќе му го паметат навивачите.

Слични вести...