Барселона начека полоши од нив со финансии, им нуди 15 милиони евра за шпански репрезентативец

Каталонците се во голема криза со пари, но, сепак, ќе се обидат да се засилат на бековската позиција за релативно скромни пари во светот на фудбалот.

Слични вести...