Бидете во Маџари од 12 до 16 часот, Sport Life ве наградува со среќни грепки

Денеска во период од четири часа, почнувајќи точно напладне почнува журката на Sport Life со многу богати награди во објектот на улица „Благоја Стефковски“

Слични вести...