Болтон нема играчи, ниту пари, но го има најважното – Навивачите купија 2 илјади билети за гостувањето кај Викомб

Некогашниот премиерлигаш има само 7 фудбалери под договор, нема пари, ќе стартува со минус од 12 бодови, но има страшно лојални навивачи

Слични вести...