Брзо земај бела боја и пуштај косилката да го средиме теренот, ќе почнат овие кај и да е

Не знам дали сум нервозен од што сум затворен дома или од што нема фудбал на ТВ, но кога ги слушнав најавите, ја снема и нервозата и нетрпението...

Слични вести...