Чурлинов заигра по три месеци пауза, Штутгарт конечно победи во посткорона-ерата

Најмладиот македонски репрезентативец конечно доби шанса како резерва да ги одигра првите минути по долга пауза и му донесе среќа на својот тим.

Слични вести...